Politika privatnosti

KONTAKT FORME I E-MAIL LINK-OVI 

Ako nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na stranici “Kontaktirajte nas” ili putem e-pošte, te podatke možemo pohraniti u našu bazu podataka u cilju praćenja vašeg angažmana s nama kao (potencijalnim) suradnikom. 

KAKO SPREMAMO VAŠE OSOBNE PODATKE 

Kao što je detaljno navedeno u odjeljku gore, ako pošaljete upit preko kontakt forme na ovoj web stranici, neki će osobni podaci biti pohranjeni u bazi podataka ove web stranice. Ovo je trenutno jedina prigoda u kojoj će se osobni podaci pohraniti na ovoj web stranici. Ovi se podaci trenutno pohranjuju na način koji se može identificirati; ograničenje sustava za upravljanje sadržajem na kojem se gradi ova web stranica (WordPress).  

O SERVERU OVE WEB STRANICE 

Ova web stranica je na poslužitelju MyDataKnox koji se nalazi u Zagrebu, Hrvatska. Sav promet (prijenos datoteka) između ove web stranice i vašeg preglednika je šifriran i isporučen preko HTTPS-a. 

Gdje i kako se čuvaju podaci? 

Plavikriz.hr obrađuje sve sakupljene podatke u Hrvatskoj i čuva ih u sustavima u Hrvatskoj. U kontekstu spremanja ili obrade podataka korisnika na drugi način, Plavikriz.hr će primijeniti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi spriječili neovlaštenu ili na drugi način nezajamčenu obradu. Takve mjere podvrgnute su redovitoj kontroli i po potrebi se mijenjaju. To se također primjenjuje i na treće osobe zadužene za vođenje sustava. Osobni podaci čuvaju se u obliku koji dopušta identifikaciju korisnika i ne duže no što je to potrebno za svrhu u koju se podaci prikupljaju ili dalje obrađuju. Nakon proteka svrhe za koju su prikupljani, osobni podaci će se izbrisati. Brošure, komercijalna komunikacija u svezi s uslugama koje nudi Plavikriz.hr, isti može periodično slati brošure ili druge sadržaje (komercijalne prirode) na adresu ili broj bilo kojeg korisnika koji je registrirao svoju adresu elektroničke pošte ili bilo koju drugu elektroničku adresu ili broj mobilnog telefona pri Plavikriz.hr. Slanjem upita putem forme, korisnici daju svoju suglasnost na primanje takvih brošura i sadržaja. Međutim, oni mogu obavijestiti Plavikriz.hr u bilo koje vrijeme i bez naplate da ne žele više primati ili biti obaviješteni o gore navedenom. 

KRŠENJE PODATAKA 

Obavijestit ćemo o nezakonitom kršenju podataka baze podataka ove internetske baze ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka treće strane bilo kojoj i svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su osobni podaci pohranjeni na identificirajući način ukrađeni. 

VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA 

Voditelj obrade osobnih podataka ove web stranice je: 

Plavi-kriz.hr, Hrvatska,  a kontakt email: info@plavi-kriz.hr vl.: Jelena Šerić

PROMJENE NA NAŠOJ ZAŠTITI PRIVATNOSTI 

Ova pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.